Menu
EUR
Pioneer DDJ-1000 Revolutionare DJcontroller

Pioneer DDJ-1000 Revolutionare DJcontroller

Door: Jurie - Sales Expert Dutch DJ Equipment Reacties: 0

Waarom is de DDJ-1000 zo succesvol?

We denken dat het neerkomt op deze drie dingen:
Toen Pioneer een aantal jaren geleden de DDJ-1000 voor Rekordbox op de markt bracht, wisten we al dat de DJ-gear gigant een schot in de roos had. Maar weinigen hadden de impact kunnen voorspellen die een enkele controller zou hebben op DJ’s wereldwijd.

Pioneer DDJ-1000 Controller Packages - 2 Year 0% Interest Free Finance‎

Voor zowel professionele DJ's die een tweede systeem willen als voor serieuze hobbyisten, is de DDJ-1000 veruit de nummer één keuze. Dit is iets dat wordt weerspiegeld in de enorme hoeveelheid liefhebbers die er een hebben gekocht of het als hun volgende upgrade beschouwen.

Waarom is de DDJ-1000 zo succesvol? We denken dat het neerkomt op deze drie dingen:
1. De bedieningselementen zijn op dezelfde manier ingedeeld als "pro" Pioneer gear, wat betekent dat als je eenmaal op de DDJ-1000 kunt DJ’en, het gebruik van club-standaard Pioneer-uitrusting veel eenvoudiger is! Dit betekent ook dat de club-DJ’s onder ons zich er meteen op thuis voelen.
2. De jogwheels voelen exact hetzelfde als die van de club-standaard CDJ-2000 NXS2. De jogs zijn gemaakt in de grote, tactiele stijl die alleen de Pioneer “pro” DJ-gear bevat. We hebben al van veel mensen gehoord dat ze niet wisten dat ze een controller wilden totdat Pioneer met de DDJ-1000 kwam.
3. De unit maakt gebruik van pro DJ booth-software. Omdat dit een Rekordbox DJ-controller is, gebruik je dezelfde software voor zowel de controller als voor wanneer je jouw muziek wil voorbereiden voor cluboptredens, wat een hoop tijd en moeite bespaart! Voor sommigen een nadeel ("Waarom maken ze niet zoiets voor MIJN software?"), maar voor degenen die willen spelen op zowel een controller als een clubsysteem, een enorme tijdwinst!

Kortom, Pioneer DJ heeft een standaard vastgesteld op het gebied van controllers die dichterbij de industriestandaard van pro gear ligt - en door een her-ontworpen lay-out die afwijkt van de meeste controllers tot nu toe, is de DDJ-1000 (en, meer recent de DDJ-800) erin geslaagd om een groot deel van de concurrentie er onmiddellijk gedateerd uit te laten zien.

Of je nu houdt van of een hekel hebt aan de lay-out en de richting - Pioneer DJ heeft zijn nek uitgestoken en is ervoor gegaan. Wat dit betekent is dat als je overweegt een controller te kopen en je serieus genoeg bent, de DDJ-1000 wel op je shortlist moet staan!

Deze tekst is een vertaling van een post die verscheen op Digital DJ Tips en is oorspronkelijk geschreven door Phil Morse


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »