Menu
EUR
Nieuw: JBL IRX ONE actieve kolom speaker

Nieuw: JBL IRX ONE actieve kolom speaker

Door: Audio XL Reacties: 0

Powered Column Loudspeaker with Bluetooth
 
Elke familie heeft zijn Benjamin, zo ook de intussen stillaan befaamde One familie van JBL.
Het is dan ook met gepaste trots dat wij u de IRX One mag voorstellen, de nieuwste toevoeging aan de All-In-One-Column PA speaker lijn van JBL.
 
Verder bouwend op de legendarische JBL klank en betrouwbaarheid, maakt de IRX One gebruik van op de concert line-array gebaseerde directivity control, wat resulteert in een custom-made, C-vormige array. De zes 2” drivers voor de hoge frequenties geven de array een rijke heldere klank met een brede sweet spot en een naadloze dekking. Het ontwerp van de geavanceerde 8” woofer zorgt voor een lage frequentierespons tot 40 Hz.

Om verschillende soorten gebruikers te kunnen ondersteunen, heeft de IRX One een heel scala aan features aan boord. De 3-kanaals mixer heeft de meest gangbare aansluitingen, zoals de ¼” en XLR, inclusief 48V fantoom voeding en een ¼” gebalanceerde mix-out. Verder zorgen dbx automatic feedback suppression (AFS), 5 EQ presets, Soundcraft audio ducking, en Bluetooth 5.0 audio streaming voor een professionele ervaring van start tot finish.

Gebruiksvriendelijkheid staat in het ontwerp van de IRX One voorop, waardoor iedereen, of het nu om leraars, presentatoren of animatoren gaat, zich comfortabel voelt bij het gebruik van deze luidspreker. Muzikanten, straatmuzikanten en singer/songwriters appreciëren ongetwijfeld ook het plug-and-play design, dat hen in een wip fantastisch zal laten klinken.

Toepassingen:
Performers (muzikanten en DJ’s)
Presentaties
Hospitality
Kerkdienste

Bestellen? Check de productpagina JBL IRX ONE

bron: Audio XL


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »