Menu
EUR
Feesten waar jij wil met AlphaTheta OMNIS-DUO

Feesten waar jij wil met AlphaTheta OMNIS-DUO

Door: Jurie - Sales expert Reacties: 0

Ontworpen en bedacht door de makers van Pioneer DJ, gebouwd om overal te feesten waar jij dat wilt. De AlphaTheta OMNIS-DUO draagbare DJset volledig op batterij. Jarenlang was de Denon Prime go en de Numark Mixtream pro de enige all-in-one DJcontrollers op batterij. Alphatheta (voorheen Pioneer DJ) voegt de AlphaTheta OMNIS-DUO aan dit rijtje. In combinatie met de AlphaTheta Wave 8 draadloze speaker heb je helemaal geen kabels meer nodig.

Makkelijk meenemen
De OMNIS-DUO blinkt uit in zijn gebruiksgemak, waarmee het snel elke plek omtovert tot een bruisende feestlocatie. Dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en ronde afwerking is het systeem moeiteloos in een ruime rugzak te dragen. Dit systeem, met zijn twee decks en mixer, biedt een intuïtieve en plezierige DJ-ervaring. Het ingebouwde touchscreen komt met twee weergave-instellingen - een heldere en een donkere modus - waartussen je gemakkelijk kunt wisselen afhankelijk van de omgevingsverlichting, zodat informatie altijd helder en leesbaar blijft.

Geïntegreerde batterij van de OMNIS-DUO
De OMNIS-DUO verzekert maximale mobiliteit dankzij zijn ingebouwde accu, waardoor de noodzaak voor een externe stroombron vervalt. Dit resulteert in minder te dragen spullen en een grotere flexibiliteit voor jou. Je kunt tot vijf uur lang door draaien zonder je zorgen te hoeven maken over een stroomaansluiting. Wanneer de accu bijna leeg is, kan deze gemakkelijk opgeladen worden met een adapter of een geschikte powerbank van minstens 45 watt. Met USB-C aansluiting laadt je de unit op.

Voor langdurig gebruik beschikt het over een Eco-modus, die de batterijduur efficiënt verlengt, zodat je feest ongestoord kan doorgaan. Een ideale toevoeging hieraan is de nieuwe, op batterijen werkende WAVE-EIGHT speaker (hier binnenkort meer over) Dankzij SonicLink-technologie biedt deze een bijna vertragingsvrije en draadloze connectie, waardoor je tijdens je optredens volledige bewegingsvrijheid hebt.

Veelzijdig en grenzeloos
De OMNIS-DUO onderscheidt zich als het eerste all-in-one DJ-systeem met Bluetooth-audio-uitgang, waardoor je overal kunt DJ'en - of je nu op een camping bent, in het bos, aan het strand, of zelfs als je wilt aansluiten op het audiosysteem van een voertuig. Deze DJ-controller biedt de ultieme flexibiliteit om op elke locatie een feeststemming te creëren.

Bij meer professionele gelegenheden zoals in bars of op grotere locaties komt de OMNIS-DUO ook uitstekend tot zijn recht. Met zijn professionele XLR-uitgangen kun je rekenen op superieure geluidskwaliteit. Voor gebruik thuis of bij kleinere evenementen zijn de RCA-connectoren perfect voor het aansluiten van monitorluidsprekers. Dit maakt de OMNIS-DUO een veelzijdig hulpmiddel dat voldoet aan de uiteenlopende eisen van elke DJ.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »