Menu
EUR
Halloween kortingsdeals 24 t/m 31 oktober! Tot wel 40% korting! Check snel onze griezelige deals in categorieën Halloween deals!
De RANE Performer DJ Controller

De RANE Performer DJ Controller

Door: Lars Beerda Reacties: 0

De RANE Performer 4-kanaals DJ Controller

“Een nieuw niveau van creativiteit en controle!”

Nieuw speelgoed: RANE Performer

Nieuw speelgoed is altijd leuk, en vooral als RANE met iets nieuws komt! Gisteren heeft dit topmerk een nieuwe RANE Performer 4-kanaals DJ controller gelanceerd, en wij zijn hier enorm enthousiast om geworden! Hieronder lichten wij kort toe, waarom wij zo enthousiast zijn:

Perfecte combinatie met Serato DJ Pro

De RANE Performer 4-kanaals DJ controller biedt ontzettend veel integratiemogelijkheden met Serato DJ Pro. De controller is ontworpen voor zowel professionele als amateur DJ's die op zoek zijn naar precisie en veelzijdigheid tijdens het mixen van nummers.

Serato Stem-Split Integratie

Deze controller heeft de mogelijkheid om Serato Stems te beheren, inclusief de exclusieve Stem-Split functie. Hiermee kunnen gebruikers live de zang en instrumentaal van een nummer isoleren en bewerken, wat een hele nieuwe workflow van creativiteit en controle met zich meebrengt. Zeg maar gedag tegen echo fades! 

 

De Performer is een absolute performer! 

  • Jogwheels en schermen: De 8.5 inch jogwheels bieden lekker veel controle, want ze hebben ingebouwde displays die informatie zoals waveforms, tempo en cue points tonen.
  • Performance Pads: De 16 pads, 8 onder elke jogwheel, hebben OLED schermen die real-time feedback geven over toegewezen effecten en functies. Deze pads bieden ontzettend veel mogelijkheid om je sets zo uniek mogelijk te maken.
  • Effecten: De Performer komt met 22 ingebouwde effecten, waaronder reverb, echo, riser en meer. Hiermee kunnen RANE gebruikers hun mixes nog persoonlijker maken!

Veel aansluitmogelijkheden

De RANE Performer biedt meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder:

  • Line/Phono Ingangen: De Performer heeft twee ingangen voor externe decks of draaitafels.
  • Uitgangen: De controller komt met hoofd- en booth-uitgangen, evenals aansluitingen voor headphones.
  • Dual USB: Ook heeft deze performer dual USB ports om twee verschillende DJ’s makkelijker te laten schakelen. 

Makkelijke interface en gebruiksvriendelijk

Het ontwerp van de Performer zorgt ervoor dat alle functies lekker toegankelijk zijn zonder de belangrijkste punten van het draaien te verstoren. De Mag Four XF crossfader is in te stellen voor eigen voorkeur, wat bijdraagt aan een lekker soepele en intuïtieve gebruikerservaring! 

En het allermooiste.. Dit pareltje nu zit al in ons assortiment! Bekijk snel ons assortiment op de webshop. Als verkoper van dit topmerk bieden wij niet alleen de nieuwste producten, maar ook persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten, en hebben diepgaande kennis van DJ apparatuur en kunnen jou helpen de perfecte setup te vinden. Bovendien hebben wij demonstraties en workshops in onze showroom in Wezep, waar je van onze experts kunt leren, of zelf apparatuur kunt testen.

Onder de indruk van deze nieuwe krachtpantser? Laat dan vooral een review achter, wij lezen graag jullie mening over de nieuwe RANE Performer! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!