Menu
EUR
Beleef LD Systems bij Dutch DJ Equipment in Wezep

Beleef LD Systems bij Dutch DJ Equipment in Wezep

Door: Harald - Blog writer Reacties: 0

In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van LD systems, eenmaal binnen in onze showroom kom je de gehele line-up tegen. Zoals de bekende stingers, Icoa, bekroonde Maui en verschillende draadloze micrfoon en inear systemen.

De inzet mogelijkheden van de speakers is zeer divers van een kleine kroegmuzikant tot het uit versterken van complete festivals, met de LD systemen kun je altijd een passende oplossing voor jou applicatie vinden. Naast luidsprekers levert LD ook een ruim assortiment aan microfoons, versterkers, In Ear systemen en mengtafels zodat je in principe van A-Z kan werken met een LD systeem.

De karakteristiek van de luidsprekers is zeer goed, ze hebben een grote spreiding waardoor je gemakkelijk het hele publiek bereikt. De klankleur van de speakers is zeer natuurgetrouw en over de gehele line up hetzelfde. Bij elke stap omhoog, komt er wat meer verfijning van het geluid.

Naast een dijk van geluid biedt LD systems ook zeer betrouwbare systemen. De speakers worden gemaakt met hoogwaardige materialen zodat je iets koopt wat voor de lange termijn is. Een luidsprekersysteem is een investering voor kippenvel bij je publiek. Dit wil je altijd en op elk moment optimaal kunnen leveren.

Groot hoeft niet altijd beter te zijn, binnen de line-up van LD Systems zijn ook een aantal hele mooie compacte PA-systemen te vinden. Compacte set-ups zijn ideaal voor een kleine venue of wat dacht je van witte speakers bij een bruiloft! De Curv en Maui series bieden zeer compacte luidsprekers met een line-array van speakers. Hierdoor kun je alle hoeken in de ruimte gemakkelijk vullen met kristalhelder geluid zonder dat je op maximaal volume hoeft te draaien. Zo bereik je het gehele publiek!

Volledige LD Sytems Experience

Bij Dutch DJ Equipment in Wezep krijg jij altijd de volledige experience, als premium dealer hebben wij altijd de volledige line-up staan in onze showroom. Wij adviseren altijd om eerst te luisteren, iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Wil je weten of LD Systems aansluit op jouw toepassing? Kom dan onder het genot van een kop koffie luisteren in onze showroom waar de speakers op jou staan te wachten.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »